maanantai 1. helmikuuta 2010

Harmaata

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin, että vaatekaapissani on tapahtunut selvä siirtymä mustasta harmaaseen. Olen näköjään sikäli äärimmäisyyksien ihminen, että kun jotain väriä kerran hankitaan, niin sitten hankitaan kunnolla. Siispä pikku hiljaa alkaakin tuntua että koko kaappi on yhtä harmaata neuletta...

Harmaa on onneksi kiitollinen yhdisteltävä, se toimii niin tummien kuin kirkkaidenkin värien kanssa, ja niihin kirkkaisiin yhdisteltäessä ei tule ihan samanlaista väristysreaktiota kuin mitä esim. musta-kunnon pinkki -väriyhdistelmä aiheuttaa (välitön muistikuva lapsuuden hiihtohaalareista, joissa neonväriset geometriset kuviot oli yhdistetty mustaan).

Kevättä kohden mentäessä voisin alkaa harkita jopa jotain valkoista harmaan pariksi!

 Kuva: People.com

Valkoiset housut tosin alkavat olla jo melko extremeä, mutta keskimmäisenä olevan Hilary Duffin asussa valkoiset pillit toimivat kyllä erityisen hyvin. Eli harkintaan menee!

Harmaaseen on menty korurintamallakin, kuten jo mainitsinkin. Harmaa akaatti on noussut kestosuosikiksi vuorikristallin, onyksin, ruusukvartsin ja savukvartsin rinnalle.
Nämä korut on tehty juurikin harmaiden neuleiden pariksi.


Rannekorussa siis harmaata akaattia, mausteena thaimaalaista hopeaa ja labradoriittibrioletti. Korvikset on matchatty tuohon briolettiin, eli niissä labradoriittia ja balilaista hopeaa.


Kaulakorussa taas harmaata akaattia ja Balin hopeaa. Riipus on kyllä livenä ihan harmaa, ilkeästi tuo slabi nappaa punaista varjoa kameran valosta. Tässä muuten on käytetty itselleni epätyypillisen pieniä helmiä: pyöreät akaatit ovat vain kuusimillisiä. Koko toimii kuitenkin erityisen hyvin vähän suuremman riipuksen kanssa, ja koru istuu nätisti kaulassa.

Nämä ovat kaikki olleet kovassa käytössä ja sopivat ihan kaiken kanssa, testattu on :)

5 kommenttia:

 1. Vähän 'nolottaa' kehua näitä sinun korujasi, Itse teen-vaan-en-saa-valmiiksi samoista materiaaleista. Sulla on hyvä maku ;) Oikeasti: korusi ovat yksinkertaisesti kauniita ja kun teet niitä vielä mun lempimateriaaleista, niin enhän voi kuin tykätä.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan kyllä aika materiaalisamiksia :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit korut harmaista akaateista! Akaatti on ihanaa, pidän sen läpikuultavuudesta.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat korut, tykkään ihan hirmuisesti! Ja kiva kun jotain kautta löysin tännekin, en ees tiennyt että sulla on blogi :D

  VastaaPoista
 5. Inkku, kiitoksia! Akaatti on kyllä munkin lemppareita, se näyttää niin luonnolliselta juurikin tuon läpikuultavuuden vuoksi.

  Outi kiva kun löysit :)

  VastaaPoista