torstai 28. tammikuuta 2010

Uuden vuoden kunniaksi


Pitkästä aikaa täällä!

Viime vuoden tavoitteeni (tai lupaus, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua) oli laittaa koruistani kuvia nettiin. Se toteutui sekä foorumille perustetun gallerian muodossa että blogin perustamisena. Kesän jälkeen bloggaus kuitenkin jäi, kun muu elämä tuli kovasti väliin, ja paljon onkin tapahtunut sitten edellisen postauksen.

Katselin vanhoja juttujani taaksepäin ja niistäkin huomaa miten moni asia on edennyt vaikken muistanut niistä ehkä edes kirjoittaneeni :) Rohkenin lopulta leikkaamaan Heidi Klumin otsatukan, ruokapöydän tuolit on valittu, ja mustista vaatteista on siirrytty rohkeasti harmaan puolelle!

Syksyn ehkä eniten aikaa vienyt tapahtuma oli kuitenkin häät ja niiden järjestäminen. Lokakuussa vihdoin siis pappi sanoi aamen, ja koko loppuvuosi oikeastaan menikin toipuessa ja uudesta siviilisäädystä nauttiessa.


Yksityiskohta hääpuvusta. Kamee-rintaneula on itse tehty.

Kuva: Oka Morikawa

Ehkä kuitenkin nyt kun elämä on tasaantunut ja vuosikin vaihtunut on taas blogin aika. Sisältö elää yhä edelleen omaa elämäänsä, katsotaan löytyykö sitä tarkkaa suuntaa ikinä. Sillä välin kuitenkin tarjolla koruilua, muotia, shoppailua, sisustusta ja yleistä höpötystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti