lauantai 12. helmikuuta 2011

ÄHH 10 - Statement I

Pikkiriikistä suoraan vähän isompaan. Statement-kaulakoru vihreistä brioleteista. Kivilaatu on täysin pyyhkiytynyt mielestä, mutta kaunista on :) Ei ihan tasaisen vihreää, vaan mukana on häivähdyksiä kultaa.Välihelminä 6mm Swarovskeja säihkettä tuomassa.


Laitoin koruun solmittavan organzanauhan, jotta pituutta voisi helposti säätää tilanteen mukaan. Koru kun näyttää ihan erilaiselta lähellä kaulaa kuin vähän pidempänä. Enkä sitten osannut päättää kumpi olisi parempi, joten jätin käyttäjälle valinnanvaraa.


Tämä oli siis Statement - osa 1. Lisää on tulossa!

Edit: kivi on kryskollaa. Löytyihän se kun vähän kaivoi :)

5 kommenttia:

 1. Ihania värejä, muotoja ja vastakohtaisuuksia korussasi. Kaunis kokonaisuus. Erityisesti, vihreän värin lisäksi, ihastuin tuon organzanauhan käyttöön korussa.

  VastaaPoista
 2. Hieno idea laittaa organzanauha noihin vahvoihin kiviin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana. Minä en vaan itse raaskisi uhrata noin montaa ihanaa riipusta samaan koruun, mutta mulla onkin pahoja taipumuksia hilloamiseen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista <3
  Kyllähän se välillä ottaa koville laittaa paljon ihanuuksia samaan koruun, mutta useimmiten lopputulos on sitten sen arvoinen.

  Ja vaikka itsekin olen todella taipuvainen helmien hilloukseen, koitan muistutella itseäni että eiväthän ne kivet maailmasta lopu :)

  VastaaPoista