perjantai 12. helmikuuta 2010

Mustaa ja lasia

Vaikka niiiiiiin pidänkin hopeasta, makeanveden helmistä ja korukivistä (ja timanteista ja smaragdeista ja rubiineista ja ja ja...), niin joskus on kiva hairahtua kokeilemaan muita materiaaleja. Näissä kokeiluissa se juttu ovat mustat metalliosat. Vaikka hopeastakin saisi mustaa patinoimalla, on näissä käytetty kuitenkin gunmetal-käsiteltyä messinkiä. Menen näiden materiaalieni kanssa vähän laidasta laitaan. Joko täyttä hopeaa ja kiviä tai sitten jotain aivan muuta, messinkiä, pronssia ja muovia ja lasia. Hopeoituja en ole koskaan kokeillut, edes koruilu-urani alkumetreillä.

Mustalla metallilla ja lasilla saa aikaan ihanan vintage-henkisiä tuotoksia, jotka ovat kuitenkin pronssisia versioitaan modernimpia.

Kaulakorut on tehty kerrostettavaksi. Siis aina, ei vain näiden kohdalla :) Riipukset ovat tsekkiläisiä lasihelmiä.Sorry tumma kuva.

Korviksissa taas vähän söpöilyä. Niissäkin messingin lisäksi tsekkiläistä lasia. 

Ovat kyllä pirullisia kuvattavia nuo lasihelmet, varsinkin tähän aikaan vuodessa kun luonnonvaloa ei ole iltaisin. Onneksi päivät ovat jo selkeästi pidentyneet, toivotaan että kuvatkin paranevat kevään edetessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti