torstai 25. helmikuuta 2010

Lämpimämmän kelin väri

Aina kevättä ja kesää odotellessa turkoosi väri hiipii mieleen. Se kuuluu itseoikeutetusti lämpimiin, aurinkoisiin päiviin, keveiden vaatteiden ja aurinkolasien seuraan.

Näillä kaulakoruilla aloitin tämän vuoden lämpimien säiden ja turkoosin kauden odottelun.





Koruista löytyy turkoosia howliittia, jonkinlaista rekonstruoitua turkoosia ja vuorikristallia riipuksissa, välihelminä pieniä lasihelmiä ja pikkuruisia thaihopeisia helmiä. Myös kaikki muut korujen metalliosat ovat hopeaa. Lukkoina on ihanat thaihopeiset, joiden malli on yksi suosikeistani. Erityisesti tuo thaihopea sopii turkoosin värin kanssa, yhdistelmä vie heti ajatukset jonnekin Koh Sametin rannoille (ja Bangkokin helmiapajille)...

Kuva lainattu

Ennenkuin siirryn kokonaan rantahaaveiluun aion kuitenkin viettää ensi viikon täysillä lumileikkien parissa. Sen jälkeen kaivan kaikki turkoosiin viittaavat kivet esille ja alan hommiin! 

1 kommentti:

  1. Kävin jo kerran ihastelemassa kauniita turkoosikorujasi. Tuli kiire toimittaa yksi juttu ;) joten kommentti jäi. No, tulin takaisin haaveilemaan lämpimistä rannoista, minäkin. Ihana aurinko lämmittää jo ainakin keskipäivällä, ja räystäät tippuu. Kesä tulee - pian- ja silloin on hyvä olla kesäkorut valmiina. Jospa minäkin aloittaisin :)

    VastaaPoista